Tutustu kouluttajiimme ja kokemusasiantuntijoihimme

Kouluttajat ja kokemusasiantuntijat ovat yksityishenkilöitä ja he tarjoavat palvelunsa maksullisina.
Jonna Tähtinen

Jonna Tähtinen

Olen 36-vuotias ja kertonut kokemusasiantuntijana trauman hoidosta asiakkaan näkökulmasta, trauman altistuksesta hoidossa sekä miten kohdata lapsena seksuaalisen hyväksikäytön kokenut aikuinen.

Olen  Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n perustajajäsen, perheenäiti ja ennen kaikkea traumaselviytyjä. Opiskelen myös tällä hetkellä Life Coachiksi. 

Minusta voi lukea lisää Iltalehden artikkelista.

Ota yhteyttä sähköpostilla niin kerron lisää. Asun Turussa.

Minna Torikka

Minna Torikka

Hei, toimin kokemusasiantuntijana sekä fysioterapian ammattilaisena. Osaan kertoa dissosiaation vaikutuksista niin omakohtaisesti arkielämän ja mielen tasolla, kuin myös neuvoa keinoja erityisesti kehollisten oireiden tasapainottamiseen, omien rajojen opetteluun ja tunnusteluun sekä vireystilan säätelyyn liittyen.

Minua voi tavoitella sähköpostitse, josta annan sitten tarkemmat yhteystietoni.   Asun Lahdessa.

Mai Peltoniemi

Mai Peltoniemi

sosionomi (YAMK), yhteisövalmentaja, kokemustutkija, kouluttaja, neuropsykiatrinen valmentaja, työnohjaaja (opisk.)

Riippuvuuksiin ja traumaan liittyvää ymmärtämistä ja erityisosaamista tarvitaan lähes kaikissa sosiaali- ja terveysalan palveluissa. Jotta hoito olisi tuloksellista ja toipuminen mahdollista, traumataustan tunnistamisen lisäksi trauman vaikutuksia ja rakenteellisesti dissosioituneen persoonan logiikkaa tulee ymmärtää syvällisesti. Ymmärtäminen ja oikea tieto mahdollistavat laadukkaan kohtaamisen, joka tuottaa onnistumisia ja työn iloa. Asun pääkaupunkiseudulla.

http://www.peacefulimpact.fi/mai-peltoniemi/

#KESTÄVÄSOSIAALITYÖ #TRAUMA&RIIPPUVUUS 

Carita Kilpinen

Carita Kilpinen

Äiti, yrittäjä, Peaceful Impact Publisher Oy:n toimitusjohtaja, graafinen suunnittelija, traumaselviytyjä

Teemoja: Elämäntarina, trauman vaiheet, dissosiatiivinen identiteettihäiriö (DID), voimavarat, työkalut, taide, luonto, eläimet, ihmissuhteet, parisuhde, äitiys, perhe, korjaavat kokemukset, terapia, toivottomuudesta toivoon, uhrista toimijaksi, matkalla eheäksi, eheytymisen prosessi. Asun pääkaupunkiseudulla.

http://www.peacefulimpact.fi/carita-kilpinen/

#TRAUMASTAVOITOIPUA

Johanna Tamminen

Johanna Tamminen

Olen toiminut luennoitsijana mm. lähihoitajaopiskelijoille ja kouluttajana seurakuntien palvelevan puhelimen vapaaehtoisille sekä vertaistukiryhmissä. Taustalla on lapsuudessa koettu graavi seksuaalinen hyväksikäyttö ja sen aiheuttama tahaton lapsettomuus, elämä alkoholistiperheessä, koulukiusaaminen, väkivaltaisen parisuhteen ja hoidon pitkä odottaminen.

Hoitoputkea on nyt 8. vuosi menossa ja tervehtyminen hyvällä mallilla.
Lisäksi miehelläni on kokemusta niin hyväksikäyttäjien kuin -käytettyjen kohtaamisesta ja traumatisoituneen puolison kanssa elämisestä.

Ensisijaisesti työskentelen yksin, mutta yhdessäkin voimme työtä tehdä.               Asun Tampereella.

Toimitko kokemusasiantuntijana tai kouluttajana?

Tällä sivulla voidaan julkaista Disso ry:n jäsenten yhteystietoja.