Kirjoituskutsu ammattilaisille

Kokoamme tietopankkiin kokemustietoon pohjautuvaa informaatiota ammattilaisten näkemyksistä traumojen hoidosta. Osallistu kanssamme tietopankin kasvattamiseen ja kerro kokemuksistasi! Kirjoittajan nimeä ei julkaista,…...
18 helmikuun, 2018

Kokoamme tietopankkiin kokemustietoon pohjautuvaa informaatiota ammattilaisten näkemyksistä traumojen hoidosta. Osallistu kanssamme tietopankin kasvattamiseen ja kerro kokemuksistasi! Kirjoittajan nimeä ei julkaista, ellei siitä erikseen sovita kirjoittajan kanssa. Kirjoitukset voi lähettää osoitteeseen info@disso.fi. Kirjoituskutsuun ovat tervetulleita vastaamaan muutkin kuin yhdistyksen jäsenet. Sovimme aina henkilökohtaisesti kirjoittajan kanssa julkaisuun liittyvistä yksityiskohdista.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tarvitsevat tietoa dissosiaatiohäiriön tunnistamisesta ja toipumisorientoituneesta käytännön asiakastyöstä. Traumatisoituneet leimataan liian usein erilaisin psykiatrisin leimoin toivottomiksi tapauksiksi. Tuotetaan tietoa toivosta ja inhimillisistä kohtaamisista avuksi ja tueksi muille ammattilaisille. Jaa siis positiiviset kokemuksesi työskentelystä meidän dissojen kanssa! Miten dissosioitunutta persoonallisuutta kohdataan? Millaista on hyvä hoito? Emme ole toivottomia. Miltä toipumisen matka näyttää ammattilaisen silmissä? Miten työskentelet?

Otamme myös mielellämme vastaan julkaisuehdotuksia muualla julkaistuista artikkeleista, joissa käsitellään traumojen hoitoa.

Lisää kirjoituksia ammatilaisilta

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry