DISSO RY:N TARJOAMAA TOIMINTAA

Disso ry:n vertaiskahvilat

 

 

KAHVILATOIMINTA

VERTAISKAHVILATOIMINNAN PERIAATTEET

Disso ry:n vertaiskahvilat ovat kokoontumisia, joissa voimme viettää rennosti aikaa vertaisten kesken, verkostoitua ja jakaa toipumiskokemusta ja tietoa. Kahvilat eivät ole ohjattuja vertaistukiryhmiä eivätkä terapiaa. Vetäjämme ovat yhtälailla vertaisia ja kokemusasiantuntijoita. Voit tulla kahvilaan vain kuuntelemaan tai tutustumaan - jakaminen ei ole pakollista. Etätapaamisissa pidämme kuitenkin kameran päällä.

Kaikille turvallisen tilan varmistamiseksi sitoudumme kahvilaan osallistuessamme seuraaviin periaatteisiin: yksityisyys, turvallinen jakaminen, koskemattomuus ja rajat, erilaisuuden kunnioittaminen sekä päihteettömyys.

Säännöt kokonaisuudessaan löydät tästä linkistä (pdf)

Jos hyväksyt edellä esitetyt periaatteet, olet jäsenenämme tervetullut osallistumaan kahvilatoimintaamme. Lämpimästi tervetuloa!

AJANKOHTAISTA

Tällä hetkellä kolme valtakunnallista vertaiskahvilaa kokoontuu etänä Zoomin välityksellä, ja Helsingissä ja Kuopiossa tavataan myös kasvotusten. Kahvilat kulkevat paikkakunnan nimellä, mutta ne ovat kaikille yhdistyksen jäsenille avoimia. Voit pyytää linkkiä tapaamisiin ja mahdollista opastusta Zoomin käyttöön osoitteesta viestinta@disso.fi. Koronavirustilanteessa noudatamme alueellisia suosituksia ja rajoituksia. 

Viimeisin päivitys 30.11.2021 - Kuopion kahvilan toiminta jatkuu. Muut ajankohtaiset tiedot.

HelsinKI - LÄHI JA ETÄ

Helsingin vertaiskahvila jatkaa lähitapaamisia Pasilan asukastalolla osoitteessa Topparikuja 2 kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 18-19.30. Seuraava tapaaminen 29.12.

Kaikille avoin etäkahvila kokoontuu jatkossa myös kerran kuussa maanantaina klo 18-19.30. Seuraava tapaaminen 13.12. Zoom-linkin voit pyytää osoitteesta viestinta(at)disso.fi

Oulu - etäkahvila

Oulun valtakunnallinen etäkahvila kokoontuu taas vuodenvaihteen jälkeen 23.1.2022 klo 13-14.30.

Tervetuloa mukaan paikkakunnasta riippumatta!

Linkin Zoom-tapaamiseen voit pyytää osoitteesta viestinta(at)disso.fi

ESPOO - etäKAHVILA

Espoon valtakunnallinen etäkahvila kokoontuu sunnuntaina 12.12. klo 10-11.30.

Tervetuloa mukaan paikkakunnasta riippumatta!

Linkin Zoom-tapaamiseen voit pyytää osoitteesta viestinta(at)disso.fi.

KUOPIO

Kahvila kokoontuu parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 17-19.

Paikkana Kuopion Terapiakeskuksen ryhmätila, Vuorikatu 34 A 4