Tällä kertaa hallituksen palstalle kirjoitti Disso ry:n puheenjohtaja Jonna

Terveiset puheenjohtajalta!

Vuosi 2021 on Disso ry:ssä starttailtu. Minä aloitin neljännen vuoteni Disso ry:ssä ja tällä kertaa sain kunnian olla puheenjohtaja. Vuosi 2020 näytti meille jo, että perinteisellä tavalla vuosi 2021 tuskin jatkuu. Ja näin se on, nyt täytyy alkaa toden teolla miettimään miten saadaan mahdollisimman moni asia siirrettyä verkkoon ja miten kaikki toteutetaankin etäyhteyksillä. Olemme saaneet hienosti starttailtua muutaman kahvilan valtakunnallisesti, kun Helsingin ja Oulun kahvilat on siirretty kokonaan etäyhteyksille. Näin ollen vertaisryhmään pääsee osallistumaan olisipa missä päin suomea tahansa.

Iso osa hallituksesta vaihtui vuodelle 2021 ja kun vapaaehtoisvoimin tämäkin vuosi mennään, haluan tänä vuonna pyrkiä siihen, että se oma jaksaminen  hallituksen porukalla on myös tärkeää.

Mutta jäsenet on meille tärkeitä, ja joka hallituksen kokouksessa me pohditaankin, mitä jäsen meidän jäsenyydestä hyötyy ja pyritään koko ajan miettimään sitä ja suunnitellaankin tulevia juttuja sitä silmälläpitäen.

Tämä vuosi tulee olemaan jännä myös minulle, kun on aivan uudet saappaat täytettävänä. Mutta nyt jos milloin mielenterveys yhdistysten näkyminen ja kuuluminen on tärkeää! Itselleni tänäkin vuonna luonto on ollut suurin voimavara, josta jaksamiseni kumpuaa, suosittelen sinuakin poikkeamaan metsään. Siellä ei tarvitse tehdä sen kummempia kevätjuhlaliikkeitä, vaan kävely tai kannonnokassa istuskelu tekee varmasti hyvää!

Ihanaa kevään alkua jokaiselle!

Yhdessä on enemmän!