Miten vakautat traumareaktiosi? Workshop

Miten vakautat traumareaktiosi? Minkälaiset keinot toimivat sinulla ja minkälaiset ei? Tarkoituksenamme on tutkia syvemmin minkälaiset vakauttamiskeinot aidosti toimivat juuri kompleksisesti…...
Miten vakautat traumareaktiosi? Minkälaiset keinot toimivat sinulla ja minkälaiset ei?
Tarkoituksenamme on tutkia syvemmin minkälaiset vakauttamiskeinot aidosti toimivat juuri kompleksisesti traumatisoituneille ja niille, jolla on persoonan rakenteellisesta dissosiaatiota?
Järjestämme kahden kerran workshopit etänä, joihin haemme nyt osallistujia. Oletko se sinä? Workshoppien tarkoituksen on keskustella ja pohtia yhdessä minkälaisia keinoja sinulla jo on käytössä ja mitä toivoisit ja kehittäisit vakauttamisteemaan liittyen – Toivoisitko jotain täysin uusia keinoja valikoimaan, toivoisitko, että keinoja opetettaisiin tehokkaammin ja tietoa niistä olisi tarjolla selkeämmin, toisen ihmisen apuja (ammattilaisen tai läheisen) tai jotain muuta?
Ilmoittaudu workshoppeihin (kumpaankin osallistuttava) contact@disso.fi 12.3.2024 mennessä.
  • 1. Workshop 19.3. klo: 14-16
  • 2. Workshop 7.5 klo: 14-16
Projekti on osa Vakauttava Voimaheimo – hanketta ja tuotoksena luomme oppaan ja videoita kohdennettuna erityisesti kompleksisesti traumatiosoituneiden vakauttamiskeinoista.
Workshopit ohjaa Disso ry:n puheenjohtaja Anu Miettinen. Lisätietoja aiheesta voit kysyä matalalla kynnyksellä contact@disso.fi
Tervetuloa mukaan!

Lisää Voimaheimo -hankkeen kirjoituksia

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry