Ensitietoa lapsuuden haitallisista kokemuksista ja persoonan rakenteellisesta dissosiaatiosta – ryhmä

Lapsuuden traumatisoituminen aiheuttaa usein suuria haasteita ihmisen elämässä aikuisena eikä oireita ole helppo yhdistää traumaan tai dissosiaatioon. Haitallisten kokemusten ja…...
28 elokuun, 2023

Ensitietoa lapsuuden haitallisista kokemuksista ja persoonan rakenteellisesta dissosiaatiosta – ryhmä (6krt.)

Lapsuuden traumatisoituminen aiheuttaa usein suuria haasteita ihmisen elämässä aikuisena eikä oireita ole helppo yhdistää traumaan tai dissosiaatioon. Haitallisten kokemusten ja traumatisoitumisen vaikutusten ymmärtäminen omassa elämässä on osa eheytymisen polkua.

Tämän suljetun verkkoryhmän tavoitteena on tarjota ensitietoa traumasta, persoonan rakenteellisesta dissosiaatiota sekä  voimaantua vertaisuuden avulla. 

Ryhmän teemat:

  • Trauma ja persoonan rakenteellinen dissosiaatioteoria
  • Triggerit ja vaikeat tunteet
  • Itsesäätely ja mentalisointi
  • Uskomukset ja turvallisuuden tunne
  • Ihmissuhteet

Ryhmän ohjaajana toimii Anu Miettinen, Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n puheenjohtaja, KM kasvatuspsykologia.

Ryhmä vaatii sitoutumista koko ryhmän keston ajaksi. Ryhmä kokoontuu verkossa maanantaisin klo 15-17 seuraavasti: 30.10.2023, 6.11.2023, 13.11.2023, 24.11.2023, 4.12.2023, 11.12.2023

Ilmoittaudu mukaan: info@disso.fi

Ryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 10 ensimmäistä.

Lisää suljetuista teemaryhmistä ja luennoista

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Ota askel kohti toisten tukemista ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi. Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman vertaistukiohjaajakoulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Ota askel kohti toisten tukemista – kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi! Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman koulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa, ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja vertaistoimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n vertaistukiohjaajakoulutukseen. Samalla pääset osaksi yhdistyksen kasvavaa hyväntahdon perhettä. Koulutus on osa STEA-rahoitteista Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hanketta. Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän! Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän!

lue lisää

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry