Ilmainen luento: Lapsuuden haitalliset kokemukset, trauma ja ihmissuhteet

Ensitietoa lapsuuden haitallisista kokemuksista ja trauman vaikutuksista ihmissuhteisiin -luento on nyt katsottavissa ilmaiseksi yhdistyksen Youtube-kanavalla....

Lapsuuden haitalliset kokemukset, trauma ja ihmissuhteet

Viime viikolla startattiin tämän kevään luennot ja oli hienoa nähdä, kuinka niin moni oli mukana tutkiskelemassa tätä tärkeää aihetta! Ensitietoa lapsuuden haitallisista kokemuksista ja trauman vaikutuksista ihmissuhteisiin -luento oli silmiä avaava ja toi ymmärrystä siihen, miten lapsuuden haitalliset kokemukset ja emotionaalinen trauma vaikuttavat yksilöön ja ihmissuhteisiin. Nyt meillä on ilo jakaa tämä luento teidän kaikkien kanssa. Lapsuuden haitalliset kokemukset, trauma ja ihmissuhteet -luento on katsottavissa ilmaiseksi Youtubessa. Siirry siis Youtube-kanavallemme lisäämään ymmärrystäsi itseäsi ja muita kohtaan.

Traumatisoituminen koskettaa monien elämää eri tavoin ja lapsuuden aikaiset haitalliset kokemukset ovat paljon luultua yleisempiä. Haitallisten kokemusten ja traumatisoitumisen vaikutusten ymmärtäminen omassa elämässä on osa eheytymisen polkua. Lapsuudessa tapahtunut traumatisoituminen vaikuttaa etenkin myöhempiin ihmissuhteisiin. Turvaton parisuhde voi tuntua turvalliselta tai turvallinen parisuhde voi tuntua turvattomalta. Vanhemmuus voi herättää yllättäviä vaikeita olotiloja, tunteita ja reaktioita – reagointitapoja, joita ei koskaan aikonut käyttää. Luennon tavoitteena on tarjota tietoa lapsuuden emotionaalisesta traumasta, persoonan rakenteellisesta dissosiaatiota sekä näiden vaikutuksista ihmissuhteisiin ja vanhemmuuteen.

Läppäri, taustalla teksti: "Maksuton luento: Ensitietoa lapsuuden haitallisista kokemuksista ja trauman vaikutuksista ihmissuhteisiin"

Lisää Voimaheimo -hankkeen kirjoituksia

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry