Ensitietoa lapsuuden haitallisista kokemuksista ja trauman vaikutuksista ihmissuhteisiin. -verkkoluento

“Ensitietoa lapsuuden haitallisista kokemuksista ja trauman vaikutuksista ihmissuhteisiin.” Traumatisoituminen koskettaa monien elämää eri tavoin ja lapsuuden aikaiset haitalliset kokemukset ovat…...

Tervetuloa verkkoluennolle:

“Ensitietoa lapsuuden haitallisista kokemuksista ja trauman vaikutuksista ihmissuhteisiin.”

Traumatisoituminen koskettaa monien elämää eri tavoin ja lapsuuden aikaiset haitalliset kokemukset ovat paljon luultua yleisempiä. Haitallisten kokemusten ja traumatisoitumisen vaikutusten ymmärtäminen omassa elämässä on osa eheytymisen polkua. Lapsuudessa tapahtunut traumatisoituminen vaikuttaa etenkin myöhempiin ihmissuhteisiin. Turvaton parisuhde voi tuntua turvalliselta tai turvallinen parisuhde voi tuntua turvattomalta. Vanhemmuus voi herättää yllättäviä vaikeita olotiloja, tunteita ja reaktioita – reagointitapoja, joita ei koskaan aikonut käyttää.

Luennon tavoitteena on tarjota tietoa lapsuuden emotionaalisesta traumasta, persoonan rakenteellisesta dissosiaatiota sekä näiden vaikutuksista ihmissuhteisiin ja vanhemmuuteen.

Luennoitsijana toimii Anu Miettinen, Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n puheenjohtaja, KM kasvatuspsykologia.

Verkkoluento: 12.3.2024 klo 13-14.30

Luennon tarjoaa Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo -hanke. Luento on maksuton ja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan 7.3. mennessä: https://forms.gle/qooPRKvdTuXtYdpE8

Lisää Voimaheimo -hankkeen kirjoituksia

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry