Kompleksisesti traumatisoituneen häpeä ja muut vaikeat tunteet -ryhmä

Teemaryhmä niille, jotka kokevat häpeää ja muita haastavia tunteita. Ryhmässä etsitään yhdessä vertaisten kanssa keinoja käsitellä näitä tunteita. Ryhmän tavoitteena…...

Ryhmä täynnä!

Kompleksisesti traumatisoituneen häpeä ja muut vaikeat tunteet

Puistatus, joka kiirii pitkin selkärankaa varoittamatta, salpautunut hengitys kesken lounaan, kyyristyneet hartiat sohvalla tai kuumottavat posket työpaikalla. Häpeä ja muut haastavat tunteet voivat ilmoittaa itsestään monin tavoin.

Tule mukaan Vakauttava Voimaheimo -hankkeen ammatillisesti ohjattuun suljettuun teemaryhmään, jossa käsittelemme häpeän ja muiden haastavien tunteiden vaikutusta elämään sekä etsimme keinoja käsitellä näitä tunteita vertaisten avulla. Ryhmä on vahvasti psykoedukatiivinen, ja tavoitteena on ryhmän osallistujien tiedon lisääntyminen ja ymmärryksen syveneminen aiheen tiimoilta. Kuuden kerran ryhmässä voit turvallisemman tilan periaatteita noudattaen käydä keskusteluja vertaisten kanssa. Teemaryhmä ei ole ryhmäterapiaa, vaan teemaa käsitellään yleisemmällä tasolla turvallisemman tilan periaatteita vaalien.

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joiden elämään kompleksinen traumatisoituminen vaikuttaa. Olethan siinä vaiheessa toipumistasi, että kykenet käsittelemään aiheita vertaisryhmässä ja voimavarasi riittävät kuuden kerran ryhmäkokonaisuuteen sitoutumiseen.

Ryhmän vetäjänä toimii Heidi Näppi, mielenterveys- ja päihdetyön kliininen asiantuntija, seksuaaliterapeutti ja traumapsykoterapeuttikoulutettava.

Teemaryhmän tarjoaa Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo -hanke.

Ryhmä kokoontuu Zoomin välityksellä kuusi kertaa.

1. ryhmäkerta: 10.4.2024 klo 15–17
2. ryhmäkerta: 18.4.2024 klo 15–17
3. ryhmäkerta: 23.4.2024 klo 17–19
4. ryhmäkerta: 2.5.2024 klo 15–17
5. ryhmäkerta: 9.5.2024 klo 15–17
6. ryhmäkerta: 16.5.2024 klo 15–17

Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa.Ilmoittaudu mukaan: info(at)disso.fi

Lisää Voimaheimo -hankkeen kirjoituksia

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry