Koulutus vertaistukiohjaajaksi haluavalle

Onko sinulla henkilökohtaisesti kokemusta traumasta ja/tai rakenteellisesta dissosiaatiosta ja niiden vaikutuksista elämän eri osa-alueilla?Haluatko olla kokemassa, jakamassa ja mahdollistamassa vertaistuen…...

Onko sinulla henkilökohtaisesti kokemusta traumasta ja/tai rakenteellisesta dissosiaatiosta ja niiden vaikutuksista elämän eri osa-alueilla?Haluatko olla kokemassa, jakamassa ja mahdollistamassa vertaistuen korvaamatonta voimaa?
Hae mukaan Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo -hankkeen vertaistukiohjaajakoulutukseen!

Koulutettuna vapaaehtoisena vertaistukiohjaajana voit toimia muun muassa:

  • ✔vertaiskahviloiden pitäjänä (verkossa tai paikallisesti),
  • ✔kohtaavien teemallisten vertaisryhmien ohjaajana tai
  • ✔moderaattorina tulevalla digitaalisella Discord-kanavallamme

Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja -toimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n STEA-rahoitteisen Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hankkeen vertaistukiohjaajakoulutukseen ja samalla kasvavaan hyväntahdon perheeseemme.

Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena Zoom-alustalla.

Aika:

  • 3.5. klo 17-19,
  • 8.5. klo 17-19,
  • 17.5. klo 17-19,
  • 29.5. klo 17-19
  • 5.6. klo 17-19

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.4.2023
Voit ilmoittautua ja saat lisätietoa koulutuksesta: info@disso.fi

Lisää Voimaheimo -hankkeen kirjoituksia

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Ota askel kohti toisten tukemista ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi. Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman vertaistukiohjaajakoulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Ota askel kohti toisten tukemista – kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi! Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman koulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa, ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja vertaistoimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n vertaistukiohjaajakoulutukseen. Samalla pääset osaksi yhdistyksen kasvavaa hyväntahdon perhettä. Koulutus on osa STEA-rahoitteista Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hanketta. Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän! Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän!

lue lisää
Vertaistukiohjaajat ovat yhteisön rakentajia

Vertaistukiohjaajat ovat yhteisön rakentajia

Vertaistukiohjaajilla on valtavan tärkeä rooli yhteiskunnassamme. Oman kokemuksensa kautta he luovat väylän jaetulle ymmärrykselle ja tuelle. He luovat empaattisen ympäristön niille, jotka ovat kohdanneet ja/tai kohtaavat samankaltaisia haasteita. Tuon yhteisen kokemuksen kautta muut vertaiset kokevat tulleensa ymmärretyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi. Vertaistukiryhmien myötä syntyvän yhteisöllisyyden kautta voidaan vaikuttaa myös yhteiskunnan rakenteisiin – yhdessä on enemmän!

lue lisää

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry