Oman arjen vakauttaminen trauma- ja dissosiaatio-oireiden kanssa

Syksyn ensimmäinen suljettu teemaryhmä: "Oman arjen vakauttaminen trauma- ja dissosiaatio-oireiden kanssa" Oletko jatkuvasti valppaana ja kehossa tuntuu kuin odottaisit tiikerin…...
22 elokuun, 2023

Syksyn ensimmäinen suljettu teemaryhmä: ”Oman arjen vakauttaminen trauma- ja dissosiaatio-oireiden kanssa”

Oletko jatkuvasti valppaana ja kehossa tuntuu kuin odottaisit tiikerin hyökkäävän niskaasi? Pyörivätkö mielessäsi katastrofi-ajatukset ja oletat pahimman tapahtuvan elämässäsi? Vai ovatko raajasi lyijyn painoiset, tunteesi turtuneet ja kärsit väsymyksestä? Ali- ja ylivireystilat voivat ilmetä mitä moninaisimpina oireina traumatisoituneen elämässä. Vakauttaminen tarkoittaa sitä, että traumatisoitunut oppii tunnistamaan omaa yli- tai alivireys tilaansa ja osaa palautua omien keinojensa avulla optimaaliseen vireystilaan.

Tule mukaan Vakauttava Voimaheimo- hankkeen ammatillisesti ohjattuun suljettuun teemaryhmään, jossa käsittelemme vakauttamisen teemaa muiden vertaisten avulla. Ryhmä on turvallinen paikka harjoitella lisäämään turvallisuuden tunnetta omassa elämässään ja etsiä keinoja arjessa vakautumiseen. Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joiden elämään kompleksinen traumatisoituminen vaikuttaa. Olethan siinä vaiheessa toipumistasi, että kykenet käsittelemään aiheita vertaisryhmässä ja sitoutumaan ryhmässä käymiseen.

Ryhmän vetäjänä toimii Tara Tuomisilta: kouluttajapsykoterapeutti (traumapsykoterapia) / työnohjaaja / sairaanhoitaja Trauma- ja psykoterapiakeskus Geneesistä.

Teemaryhmän tarjoaa Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo-hanke.

Ryhmä kokoontuu etäyhteyksin Teamsin välityksellä neljä kertaa (19.9, 26.9, 10.10 ja 24.10) klo 16:00-17:30. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittauduthan viimeistään 31.8.2023.

Ilmoittaudu mukaan: info(at)disso.fi

Lisää suljetuista teemaryhmistä ja luennoista

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Ota askel kohti toisten tukemista ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi. Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman vertaistukiohjaajakoulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Ota askel kohti toisten tukemista – kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi! Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman koulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa, ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja vertaistoimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n vertaistukiohjaajakoulutukseen. Samalla pääset osaksi yhdistyksen kasvavaa hyväntahdon perhettä. Koulutus on osa STEA-rahoitteista Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hanketta. Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän! Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän!

lue lisää

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry