Omien ydinuskomusten ja rajojen tunnistaminen

Soimaako mielesi sinua pienistäkin virheistä ja epäonnistumisista? Onko sinun vaikea luottaa muihin, itseesi ja maailmaan? Lapsuuden kokemusten perusteella syntyy syvään…...
28 elokuun, 2023

Syksyn toinen suljettu teemaryhmä:  ”Omien ydinuskomusten ja rajojen tunnistaminen”

Soimaako mielesi sinua pienistäkin virheistä ja epäonnistumisista? Onko sinun vaikea luottaa muihin, itseesi ja maailmaan? Lapsuuden kokemusten perusteella syntyy syvään juurtuneita käsityksiä itsestä, muista ja maailmasta. Uskomukset vaikuttavat ajatustemme ja tekojemme taustalla, usein tiedostamattamme. Traumatisoituneen uskomukset ovat usein hyvin armottomia itseä kohtaan ja luottamuspula maailmaan ja muihin voi olla syvää. Haitalliset uskomukset perustuvat usein menneisyyden kokemuksiin eivätkä ne enää vastaa nykyistä elämäntilannetta.

Tule mukaan Vakauttava Voimaheimo- hankkeen ammatillisesti ohjattuun suljettuun teemaryhmään, jossa käsittelemme ydinuskomusten vaikutusta elämään ja etsimme lempeitä keinoja taltuttaa sisäistä kriitikkoa muiden vertaisten avulla. Ryhmä on vahvasti psykoedukatiivinen ja tavoitteena on ryhmään osallistujien tiedon lisääntyminen ja ymmärryksen syveneneminen aiheen tiimoilta. Teemaryhmä ei ole ryhmäterapiaa, vaan ydinuskomusten teemaa käsitellään yleisemmällä tasolla turvallisemman tilan periaatteita vaalien.

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joiden elämään kompleksinen traumatisoituminen vaikuttaa. Olethan siinä vaiheessa toipumistasi, että kykenet käsittelemään aiheita vertaisryhmässä ja sitoutumaan ryhmässä käymiseen.

Ryhmän vetäjänä toimii Heidi Näppi Mielenterveys- ja päihdetyön kliininen asinatuntija, seksuaaliterapeutti ja traumapsykoterapeuttikoulutettava.

Teemaryhmän tarjoaa Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo-hanke.

Ryhmä kokoontuu Zoomin välityksellä kuusi kertaa (25.9, 2.10, 9.10, 16.10, 23.10 ja 6.11) klo 17-18:30. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittauduthan viimeistään 8.9.2023.

Ilmoittaudu mukaan: info(at)disso.fi

Lisää suljetuista teemaryhmistä ja luennoista

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry