Trauma ja dissosiaatio: Arki ja vakauttamiskeinot

11.9.2023 klo 13-14:30 etänä Teamsissä Oletko jatkuvasti valppaana ja kehossa tuntuu kuin odottaisit tiikerin hyökkäävän niskaasi? Pyörivätkö mielessäsi katastrofi-ajatukset ja…...
18 elokuun, 2023

11.9.2023 klo 13-14:30 etänä Teamsissä

Oletko jatkuvasti valppaana ja kehossa tuntuu kuin odottaisit tiikerin hyökkäävän niskaasi? Pyörivätkö mielessäsi katastrofi-ajatukset ja oletat pahimman tapahtuvan elämässäsi? Vai ovatko raajasi lyijyn painoiset, tunteesi turtuneet ja kärsit väsymyksestä? Ali- ja ylivireystilat voivat ilmetä mitä moninaisimpina oireina traumatisoituneen elämässä. Vakauttaminen tarkoittaa sitä, että traumatisoitunut oppii tunnistamaan omaa yli- tai alivireystilaansa ja osaa palautua omien keinojensa avulla optimaaliseen vireystilaan. Luennolla kerromme vakauttamisesta ja siitä, kuinka voi lisätä turvaa omassa elämässään ja löytää keinoja itsensä vakauttamiseen arjessa.

Luennoitsijana toimii Tara Tuomisilta kouluttajapsykoterapeutti (traumapsykoterapia)/ työnohjaaja / sairaanhoitaja Trauma- ja psykoterapiakeskus Geneesistä.

Webinaarin tarjoaa Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo- hanke. Webinaari on maksuton ja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lisää suljetuista teemaryhmistä ja luennoista

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Ota askel kohti toisten tukemista ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi. Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman vertaistukiohjaajakoulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Ota askel kohti toisten tukemista – kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi! Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman koulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa, ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja vertaistoimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n vertaistukiohjaajakoulutukseen. Samalla pääset osaksi yhdistyksen kasvavaa hyväntahdon perhettä. Koulutus on osa STEA-rahoitteista Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hanketta. Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän! Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän!

lue lisää

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry