Traumasensitiivisen joogan ryhmä

Traumasensitiivisen joogan ryhmä. Kaipaatko tilaa kehosi viestien havainnointiin ja tutkimiseen? Haluatko löytää yhteyden sisäisiin tuntemuksiisi lempeässä ympäristössä omia rajoja kunnioittaen?…...

Ryhmä täynnä!

Kaipaatko tilaa kehosi viestien havainnointiin ja tutkimiseen? Haluatko löytää yhteyden sisäisiin tuntemuksiisi lempeässä ympäristössä omia rajoja kunnioittaen?

Tule mukaan Vakauttava Voimaheimo -hankkeen suljettuun joogaryhmään. Traumasensitiivinen jooga on erityisen tehokas kompleksisen trauman ja kroonisen posttraumaattisen stressihäiriön hoidossa. Tämä ryhmä on sinulle, joka haluat tutkia omaa tapaasi hengittää, liikkua ja olla läsnä kehossasi. Ryhmä tukee kykyäsi havainnoida sisäisiä tuntemuksia, tunnistaa omia tarpeita ja tehdä omia valintoja vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Traumasensitiivinen jooga painottaa sitä, että harjoitus on omasi ja keho on omasi. Mitään ei ole pakko tehdä, tuntea tai kokea, vaan voit valita mitä haluat kokeilla ja mitä et. Harjoituksissa korostuvat kutsuva ohjauskieli, valinnanvapaus, vaihtoehdot, toimijuuden tukeminen ja huomion kohdistaminen kehollisiin tuntemuksiin. Liikkeet, muodot ja hengitysharjoitukset ovat sellaisia, että ne sopivat kaikenlaisille kehoille eikä niiden välille aseteta hierarkiaa.

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joiden elämään kompleksinen traumatisoituminen vaikuttaa. Olethan siinä vaiheessa toipumistasi, että voimavarasi riittävät kuuden kerran ryhmäkokonaisuuteen sitoutumiseen.

Ryhmän vetäjänä toimii Anna Helena Malmi, kehitysmaatutkija, sosiologi, joogaohjaaja. Hän on erikoistunut traumasensitiiviseen joogaan ja valmistuu keväällä auktorisoiduksi TCTSY- kouluttajaksi (Trauma Center Trauma Sensitive Yoga = TCTSY).

Osallistujille ilmaisen joogaryhmän tarjoaa Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo -hanke.

Ryhmä kokoontuu Zoomin välityksellä kuusi kertaa.
1. ryhmäkerta: 10.4.2024 klo 18–19
2. ryhmäkerta: 17.4.2024 klo 18–19
3. ryhmäkerta: 24.4.2024 klo 18–19
4. ryhmäkerta: 8.5.2024 klo 18–19
5. ryhmäkerta: 15.5.2024 klo 18–19
6. ryhmäkerta: 22.5.2024 klo 18–19

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittaudu mukaan: info(at)disso.fi

Lisää Voimaheimo -hankkeen kirjoituksia

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry