Traumatisoituneen ydinuskomukset – Onko sisäinen puheesi armoton vai lempeä?

Soimaako mielesi sinua pienistäkin virheistä ja epäonnistumisista? Onko sinun vaikea luottaa muihin, itseesi ja maailmaan? Syvälle juurtuneet käsitykset itsestä ja…...
15 elokuun, 2023

Tervetuloa syksyn toiselle luennolle: Traumatisoituneen ydinuskomukset – Onko sisäinen puheesi armoton vai lempeä?

18.9.2023 klo 17-18:30 etänä Teamsissä

Soimaako mielesi sinua pienistäkin virheistä ja epäonnistumisista? Onko sinun vaikea luottaa muihin, itseesi ja maailmaan? Syvälle juurtuneet käsitykset itsestä ja muista voivat vaikuttaa tiedostamattammekin siihen, miten ihminen tulkitsee erilaisia tilanteita esimerkiksi parisuhteessa tai työ- ja opiskeluelämässä. Traumatisoituneen uskomukset voivat olla hyvin armottomia itseä kohtaan ja luottamuspula maailmaan ja muihin voi olla syvää. Vääristyneet uskomukset perustuvat usein menneisyyden kokemuksiin eivätkä ne enää vastaa nykyistä elämäntilannetta. Luennolla pohditaan, mitä ydinuskomukset ovat, mistä ne syntyvät ja miten ne vaikuttavat elämään. Pohdimme, ovatko ydinuskomukset ikuisia vai voisiko niitä taltuttaa jotenkin?

Luennoitsijana toimii Heidi Näppi, Mielenterveys- ja päihdetyön kliininen asiantuntija, seksuaaliterapeutti/ traumapsykoterapeuttikoulutettava.

Webinaarin tarjoaa Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo-hanke. Webinaari on maksuton ja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lisää suljetuista teemaryhmistä ja luennoista

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Ota askel kohti toisten tukemista ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi. Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman vertaistukiohjaajakoulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Ota askel kohti toisten tukemista – kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi! Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman koulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa, ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja vertaistoimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n vertaistukiohjaajakoulutukseen. Samalla pääset osaksi yhdistyksen kasvavaa hyväntahdon perhettä. Koulutus on osa STEA-rahoitteista Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hanketta. Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän! Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän!

lue lisää

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry