Vakauttava Voimaheimo-hankkeen webinaari-luento 24.4

Traumatisoituminen koskettaa monien elämää eri tavoin ja lapsuuden aikaiset haitalliset kokemukset vaikeuttavat elämää ja toipumista vielä aikuisenakin. Traumatisoitumisen vaikutusten ymmärtäminen…...
25 helmikuun, 2024

Tervetuloa Vakauttava Voimaheimo-hankkeen webinaari-luennolle 24.4 klo 13-14:30

”Mitä on emotionaalinen trauma ja dissosiaatiohäiriö?”

Traumatisoituminen koskettaa monien elämää eri tavoin ja lapsuuden aikaiset haitalliset kokemukset vaikeuttavat elämää ja toipumista vielä aikuisenakin. Traumatisoitumisen vaikutusten ymmärtäminen omassa elämässä on tärkeää toipumiselle.

Webinaarissa käsitellään sitä, miten emotionaalinen trauma ja dissosiaatiohäiriö syntyy sekä miten ne näyttäytyvät voinnissa, kehossa, arjessa ja ihmissuhteissa. Lisäksi käsittelemme sitä, miksi trauma piiloutuu niin helposti jopa itseltämme.

Luennoitsijana toimii Tara Tuomisilta kouluttajapsykoterapeutti (traumapsykoterapia) / työnohjaaja / sairaanhoitaja Trauma- ja psykoterapiakeskus Geneesistä.

Webinaarin tarjoaa Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n Vakauttava Voimaheimo-hanke.
Webinaari on maksuton ja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lisää suljetuista teemaryhmistä ja luennoista

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Ota askel kohti toisten tukemista ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi. Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman vertaistukiohjaajakoulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Ota askel kohti toisten tukemista – kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi! Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman koulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa, ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja vertaistoimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n vertaistukiohjaajakoulutukseen. Samalla pääset osaksi yhdistyksen kasvavaa hyväntahdon perhettä. Koulutus on osa STEA-rahoitteista Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hanketta. Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän! Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän!

lue lisää

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry