Tervetuloa maaliskuun asiantuntijachattiin!

Tiistaina 26.3. klo 17–18 yhdistyksen Discord-kanavalla keskustellaan häpeästä Annu Ituarten johdattamana. Annu on työnohjaajaopiskelija, sosionomi ja DI, joka on kiinnostunut…...

Tervetuloa maaliskuun asiantuntijachattiin!

Tiistaina 26.3. klo 17–18 yhdistyksen Discord-kanavalla keskustellaan häpeästä Annu Ituarten johdattamana. Annu on työnohjaajaopiskelija, sosionomi ja DI, joka on kiinnostunut ihmisyyden eri puolista kuten traumatisoitumisen vaikutuksista yksilöihin, yhteisöihin ja yhteiskuntiin. Annun sanoin: “Siellä missä on traumaa, on aina myös häpeää.” Häpeä on haastavasti lähestyttävä teema, mutta siitä puhuminen ja myötätuntoisesti kohdatuksi tuleminen lievittävät häpeää.

Luethan liittyessäsi säännöt ja ohjeet, jotka löytyvät Discord-kanavalta.

Linkki kanavalle: https://discord.gg/dgwgzGquWg

 

Lisää Voimaheimo -hankkeen kirjoituksia

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Ota askel kohti toisten tukemista ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi. Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman vertaistukiohjaajakoulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Ota askel kohti toisten tukemista – kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi! Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman koulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa, ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja vertaistoimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n vertaistukiohjaajakoulutukseen. Samalla pääset osaksi yhdistyksen kasvavaa hyväntahdon perhettä. Koulutus on osa STEA-rahoitteista Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hanketta. Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän! Tule mukaan vertaistukitoimintaan – yhdessä on enemmän!

lue lisää
Vertaistukiohjaajat ovat yhteisön rakentajia

Vertaistukiohjaajat ovat yhteisön rakentajia

Vertaistukiohjaajilla on valtavan tärkeä rooli yhteiskunnassamme. Oman kokemuksensa kautta he luovat väylän jaetulle ymmärrykselle ja tuelle. He luovat empaattisen ympäristön niille, jotka ovat kohdanneet ja/tai kohtaavat samankaltaisia haasteita. Tuon yhteisen kokemuksen kautta muut vertaiset kokevat tulleensa ymmärretyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi. Vertaistukiryhmien myötä syntyvän yhteisöllisyyden kautta voidaan vaikuttaa myös yhteiskunnan rakenteisiin – yhdessä on enemmän!

lue lisää

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry