Kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Ota askel kohti toisten tukemista ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi. Disso ry järjestää osallistujille maksuttoman vertaistukiohjaajakoulutuksen verkossa huhti-toukokuussa. Ota askel kohti toisten…...

Ota askel kohti toisten tukemista – kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi!

Onko sinulla henkilökohtaista kokemusta traumasta ja/tai rakenteellisesta dissosiaatiosta, ja niiden vaikutuksista elämän eri osa-alueilla? Haluatko olla kokemassa, jakamassa ja mahdollistamassa vertaistuen korvaamatonta voimaa? Oletko valmis sitoutumaan vapaaehtoistyöhön? Jos olet, niin hae mukaan maksuttomaan vertaistukiohjaajakoulutukseemme!

Yhdistyksemme tarjoaa osallistujille maksuttoman koulutuksen vertaistukiohjauksen perusteista. Koulutuksen avulla voit syventää ymmärrystäsi vertaistuen voimasta ja oppia hyödyntämään omia kokemuksiasi voimavarana toisten tukemiseksi.

Koulutettuna vertaistukiohjaajana voit toimia Disso ry:ssä esimerkiksi
 vertaistapaamisten (Voimaheimoloiden) ohjaajana verkossa ja kohtaavina
moderaattorina digitaalisessa Discord-yhteisössä

Mikäli oma elämäntilanteesi on vakaa, ja haluat vapaaehtoisena sitoutua vertaistukiohjaajakoulutukseen ja vertaistoimintaan, voit hakea mukaan Disso ry:n vertaistukiohjaajakoulutukseen. Samalla pääset osaksi yhdistyksen kasvavaa hyväntahdon perhettä. Koulutus on osa STEA-rahoitteista Vakauttava Voimaheimo emotionaalisesti traumatisoituneille aikuisille -hanketta.

Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena Zoom-alustalla. Koulutuspäivät ovat maanantaisin 15.4., 22.4., 29.4., 6.5., 13.5. ja 20.5. klo 16.30–18.30. Varauduthan lisäksi siihen, että järjestämme viikolla 15 pienryhmätapaamiset ilmoittautuneiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.4.2024 tai pyydä lisätietoja lähettämällä viestiä meille osoitteeseen info@disso.fi.

Tule osaksi yhteisöämme ja kouluttaudu vertaistukiohjaajaksi – yhdessä on enemmän!

Voit lukea vertaistukiohjauksen merkityksestä yhdistyksen Instagramista tai Facebookista.

 

Lisää Voimaheimo -hankkeen kirjoituksia

Vertaistukiohjaajat ovat yhteisön rakentajia

Vertaistukiohjaajat ovat yhteisön rakentajia

Vertaistukiohjaajilla on valtavan tärkeä rooli yhteiskunnassamme. Oman kokemuksensa kautta he luovat väylän jaetulle ymmärrykselle ja tuelle. He luovat empaattisen ympäristön niille, jotka ovat kohdanneet ja/tai kohtaavat samankaltaisia haasteita. Tuon yhteisen kokemuksen kautta muut vertaiset kokevat tulleensa ymmärretyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi. Vertaistukiryhmien myötä syntyvän yhteisöllisyyden kautta voidaan vaikuttaa myös yhteiskunnan rakenteisiin – yhdessä on enemmän!

lue lisää

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Copyright © 2024 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry